Bonus Hungary Kft. - Ipari kenőanyagok és tisztítószerek

Ipari kenőanyagok és tisztítószerek

Termékkereső

Keresett kifejezés:
Kenés:
Ragasztás, tömítés:
Tisztítás:
Téli anyagok:
Felületkezelés:
Környezetvédelem:
Felületvédelem:
Csiszolástechnika:
Márkák:

Kapcsolat

BONUS HUNGARY KFT.


Székhely: 3561 Felsőzsolca,Hunyadi János utca 7.

Telephely:3561 Felsőzsolca,Nagyszilvás utca 21.

Telefon: +36 20 311 5016

Email: bonus@bonushungary.hu

Cégünkről

A Bonus Hungary Kft-t 1993. augusztusában alakult, 100% magyar tulajdonú cég. Fő tevékenységként az ipar teljes keresztmetszetében használható, technológiai és karbantartó segédanyagok nagykereskedelme lett megcélozva.

1997-től a DUNAVITEX Kft-vel Borsod megyei márkakereskedői szerződést kötve csiszolóanyagokkal, valamint az Angol LUBRICATION SERVICES (UK) LTD-vel - majd ezen termékek gyártását és exportálását átvállaló – FUCHS Lubritech (UK) Ltd-vel, kötött importőri megállapodás keretében speciális kenőanyagokkal is bővült a paletta.

2001 évben megszereztük, MSZ EN ISO 9001: 2001 tanúsítást. 2018 évben MSZ EN ISO 9001:2015 tanúsítást megvédtük.


Az eddigi piacpolitikánk sikerének tudhatjuk be a bővülő partnereink számát, mind a vevő, mind a beszállítói oldalon. Mára vevőink között tartjuk számon a vegyipar, a vasipar, az élelmiszeripar, az energiaszolgáltató ágazatok vezető cégeit.

Változatlan célunk a meglévő vevői állományunk az eddigieknél minőségben is jobb kiszolgálása és csak olyan mértékű növekedés megcélzása, ami nem veszélyezteti az eddig elért eredményeket, illetve a célul kitűzött minőségi elvárásokat.

2003. Novemberében elnyertük „ A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA KIEMELKEDŐ GAZDÁLKODÓ SZERVEZETE” címet.

2018.  25 éve a technika szolgálatában.

Képek