Termékkereső

Keresett kifejezés:
Kenés:
Ragasztás, tömítés:
Tisztítás:
Téli anyagok:
Felületkezelés:
Környezetvédelem:
Felületvédelem:
Csiszolástechnika:
Márkák:


Kapcsolat

BONUS HUNGARY KFT.


Székhely: 3561 Felsőzsolca,Hunyadi János utca 7.

Telephely:3561 Felsőzsolca,Nagyszilvás utca 21.

Telefon: +36 20 311 5016
Fax:  +36 46 789 732
Email: bonus@bonushungary.hu

Cégünkről

A Bonus Hungary Kft-t 1993. augusztusában alakult, USA – Magyar tulajdoni részvétellel. Fő tevékenységként az ipar teljes keresztmetszetében használható, technológiai és karbantartó segédanyagok nagykereskedelme lett megcélozva.

1997-től a DUNAVITEX Kft-vel Borsod megyei márkakereskedői szerződést kötve csiszolóanyagokkal, valamint az Angol LUBRICATION SERVICES (UK) LTD-vel - majd ezen termékek gyártását és exportálását átvállaló – FUCHS Lubritech (UK) Ltd-vel, kötött importőri megállapodás keretében speciális kenőanyagokkal is bővült a paletta.

1998 év áprilisától a Kft. teljes egészében magyar tulajdonúvá vált. 2001 évben megszereztük, 2004 ében sikeresen megvédtük MSZ EN ISO 9001: 2001 tanúsítást.

Az eddigi piacpolitikánk sikerének tudhatjuk be a bővülő partnereink számát, mind a vevő, mind a beszállítói oldalon. Mára vevőink között tartjuk számon a vegyipar, a vasipar, az élelmiszeripar, az energiaszolgáltató ágazatok vezető cégeit.

Változatlan célunk a meglévő vevői állományunk az eddigieknél minőségben is jobb kiszolgálása és csak olyan mértékű növekedés megcélzása, ami nem veszélyezteti az eddig elért eredményeket, illetve a célul kitűzött minőségi elvárásokat.

2003. Novemberében elnyertük „ A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA KIEMELKEDŐ GAZDÁLKODÓ SZERVEZETE” címet.

Képek